Previews > Gears of War [xbox 360]
Gears of War preview
Auteur : Nick Naethuijs / Date : 20-05-2006 12:47
Bekijk / geef commentaar : (0)
Average members rating : 8.00
Gears of War is een van de eerste games waar we over hoorden toen de xbox 360 op de markt kwam. Deze game krijgt een enorme hype over zich heen gegooid en zal het nog moeilijk krijgen om de gamers tevreden te stellen. Zoals iedereen weet (neem ik aan) was de xbox 360 meteen een enorme hit. Iedereen wou deze console hebben en er zijn inmiddels al miljoenen games voor verkocht. Maar geen een Gears of War, terwijl dit een van de eerste games is waar we te horen van kregen… Maar waarom is deze game dan nog niet uit? Nou, omdat deze game gewoon te goed voor woorden wordt! Deze keer nemen ze de tijd om een game te ontwikkelen en nu gaan ze hem niet snel snel afmaken… En ik ben er wel zeker van dat dit de allereerste echte knaller wordt op de xbox 360 waardoor hij het de Playstation 3 een stuk moeilijker gaat maken!

Unreal mooi!
Het eerste wat je moet weten over Gears of War is dat deze game loopt op een van de beste game Engines aller tijden, de Unreal Engine 3.0. deze grafische Engine kan beelden op je scherm toveren die gewoon echt adembenemend zijn. Deze versie van de Unreal 3.0 Engine bevat een 64 Color pipeline, dynamische schaduwen en een enorm arsenaal een texture effecten. Dit is wat Next Gen games er uit moeten zien, en niet zoals Perfect Dark Zero!. En nog beter, Epic geeft hun licentie van de Engine aan vele andere uitgevers resulterende dat vele andere games er in de toekomst ook zullen worden uitgerust met de Unreal Engine, als dat niet goed is dan weet ik het ook niet meer!

Waar gaat deze game eigenlijk over?
Gears of War voor de xbox 360 is een Third-Person survival horror game die zich merendeel afspeelt in verlaten steden (of in dit geval een stad) en vele niet veel goeds voorspellende plekjes zoals verlaten steegjes, donkere straten, grotten, vernielde huizen enz. De eens mooie groene planeet met zijn weelderige bossen en schitterende architectuur is nu veranderd in een grijze, verlaten massa ven vernietigde steden en ruines. Vieze grijze rook bedekt de aarde en vernietigd alle planten dat het tegenkomt. Je zult tegen vele verschillende gedrochten moeten vechten van groot naar klein. Met een flink arsenaal aan wapens ga je de strijd aan met de Locust Horde.

Jij neemt de rol aan van de 35 jaar oude gepensioneerde soldaat. Marcus Fenix. Marcus was in de lik gegooid nadat hij zijn post had verlaten bij de East Barricade Academy in een poging zijn vader te redden. Nu is hij weer terug in actie en probeert samen met zijn teammaten de aarde te redden (wat er nog van over is) tegen de Locust Horde.
Deze game gaat niet alleen maar over hoe de mens het moet zien te redden tegen de Locust Horde, maar ook over Marcus’es gevecht, want hij zit in een oorlog die hij niet wil vechten.

Live!
In deze game wordt de speler tot het uiterste getest en moet de mensheid vechten om te overleven tegen de Locust Horde, een verschrikkelijk ras van monsterlijke wezens die uit de kern van de planeet nu voor het eerst een kijkje komen nemen op aarde (kiekeboe!).
In tegenstelling tot vele andere shooters is teamwork in Gears of War vereist. Alle game modi, alle levels en scenario’s zijn zo gemaakt dat teamwork wordt aangemoedigd. Of het nu met de AI (met verschillende capaciteiten) is of met echte vrienden, teamwork is vereist en niet de traditionele Rambo aanpak! Ook is stem herkenning aanwezig voor de spelers en natuurlijk gewoon ‘’voice chat’’ om met je vrienden of teammaten te kunnen praten. Ook is het mogelijk om de spelers statistieken te bekijken, beloningen te verdienen en je eigen game op te zetten en je profielen op xbox live te beheren.

Eerste indruk
De gam zal visueel een van de beste games ooit worden. Met een de krachtige Unreal 3.0 engine zal deze game vele mensen perplex laten staan. En wat betreft de gameplay, dat kom took helemaal goed! Al met al is dit dus een game om naar uit te kijken! Check vaak deze site voor meer info!

     
Nu online : 0 Members(s), 5 gast(en) :

Stealth rapport van Game