Specials > Nintendo Revolution, Wii
Nintendo
Auteur : Leon Sparnaaij / Date : 11-06-2006 11:52
Bekijk / geef commentaar : (3)
Average members rating : 8.50
Bijna iedereen kent Nintendo wel, maar als je de naam Wii noemt dan denken sommige mensen toch wel van wat is nou weer voor een ding? Een wii is, nou kijk, dat kan ik uitleggen. Het is de nieuwe generatie console van Nintendo. Wat hiervoor Nintendo Revolution heette, heet nog niet zo lang de Wii, dat hebben ze pas later zo genoemd. Beetje verwarrend allemaal of niet? Nou, om het je beter te laten snappen lees onderstaande special.

Even voorstellen
De Wii is een console die zich geheel onderscheid van de Xbox 360 en de Playstation 3. Dat komt omdat Nintendo met een Motion Sensor werkt (een standaard apparaatje die registreert wat je controller doet qua bewegingen). En de console van Nintendo richt zich ook niet specifiek op de graphics wat toch wel wat mooier dan de Gamecube zou zijn, en misschien in de buurt kan komen van de Xbox 360 en de Playstation 3…
De specificaties van de console zijn aanzienlijk lager dan die van de 360 en de PS3. als je de specificaties wilt bekijken klik dan op onderstaande link.

http://www.wiinieuws.nl/nieuws/2381/nintnedo-wii-specificaties-bekend.html

Gameplay?
Nintendo zou dus zich specifiek gaan richten op de gameplay van games wat mij niet zo verbaasd. Een paar games die jullie denk ik graag willen zien en die ook al aangekondigd zijn, zijn de games: Zelda Twilight Princess, Pokemon Revolution, Elebits, Super Smash Bros Brawl, Red Steel,Call Of Duty 3, Super Mario Galaxy, Metroid Prime 3 Corruption en Rayman Raving Rabbits. Nou dit zijn alleen de games die al zijn aangekondigd. Let op! Sommige games werken met een codenaam, dat houdt in dat de naam nog kan veranderen en nog niet zeker is.
Wees er ook op attent dat Call Of Duty 3 niet voor de PC uitkomt.

De Wii zou ook als een download station werken voor je Nintendo DS (cool!).
Er zou een 24 uur’s online mode in zitten waar door je Wii op standby staat maar toch is verbonden met Nintendo Wi-Fi connection, dat volgens Nintendo niet veel energie zal gaan kosten. Ook zou je demo’s kunnen downloaden voor zowel de Wii als je Nintendo DS. Dat zou je kunnen zien dat het blauwe lichtje knippert van de Wii zo weet je als die knippert dat er wel weer iets te doen is.
Er zijn al verschillende geruchten geweest over de Wii. Daar is hoe duur die zou worden er 1 van. Hij zou 150 euro worden maar toen kwam er opeens iets heel anders. Bartsmit.nl zetten op hun site de Wii voor 300 euro toen gezegd werd dat de Wii maar maximaal 250 euro zou gaan kosten, hadden ze hem snel op 250 euro gezet. Raar dus maar ja, er zijn ook geruchten over verschillende pakketen. Zo zou er een pakket zijn van 200 euro en een pakket van 300 euro. Het 1ste pakket zou een Wii remote bevatten een Nun-Chuck controller, een Classic gamepad en natuurlijk de Wii met de sensor bar en ook nog eens 10 virtual console Downloads waar ik zo meer over ga vertellen.
Het 300 euro pakket zou 2 Wii remotes bevatten, een nun-chuck, een classic gamepad en de Wii met een sensor bar en ook nog een SD kaartje van 2 GB (GigaByte) en 20 virtual console Downloads

De virtual console is een optie waarbij je oude games kan downloaden van de Nintendo 64 Snes en de Nes. Er zouden ook nog andere systemen komen waarvoor je games kan downloaden. Dat krijg je dus waarschijnlijk inbegrepen bij het pakket. Zo zou je dus Mario kunnen downloaden voor de Nintendo 64 en op je Wii kunnen spelen met de classic gamepad. En is het ook mogelijk om games te spelen van de Snes en de Nes

De backward compatible dus van de Wii. De gamecube laten ze ook niet links liggen. De Wii zou een disk hebben van 12 cm en de gamecube heeft van 8 cm waar 1,5 GB op kon. Op die van de Wii kan wel 4,5 en 9 GB als ze dual layed zijn. Aan de ruimte op de dvd’s zou het dus niet liggen, maar je zou dus gewoon een gamecube disk in je Wii kunnen doen en afspelen. Heel erg handig dus!
De Wii is mooi gestyled en heeft geen DVD drive die zo naar buiten komt maar een opslok ding die gewoon je DVD opslokt en naar binnen haalt wat je ook vaak bij auto radio’s ziet.

De Wii zou ook Wi-Fi gaan bevatten wat je nu ook met de Nintendo DS hebt. Dus lekker online spelen veilig en gratis en ook nog eens snel.
Dus misschien nog een potje Mario Kart?

Mijn mening
Ik kijk echt uit naar de Wii omdat het zich zo onderscheid van de besturing. Van nu af aan kan ik niet wachten totdat ik die controller in me handen heb. Zelf vind ik het downloaden van Nintendo 64 games ook helemaal niet verkeerd omdat daar toch hele goeie games bij zaten. Ik hoop alleen wel dat alles er grafisch mooiers uit komt te zien dan de Gamecube en het zo en zo meer games te bieden heeft. Gelukkig heeft Nintendo wel gezegd dat ze zich nu ook met de 3de party’s bezig houden. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen wat de Wii allemaal kan en dat het lang niet allemaal alleen maar om graphics gaat maar ook om de gameplay. Ik hoop dus dat jullie ook de Wii gaan kopen zodat we lekker over Wi-Fi kunnen spelen..

 
Nu online : 0 Members(s), 21 gast(en) :

Stealth rapport van Game