Reviews > Need for Speed Underground 2 [PC]
Need for Speed Underground 2 review || Ook voor [NGC, PS2 en XBOX]
Auteur : Kevin Topelen / Date : 06-05-2005 12:38
Bekijk / geef commentaar : (0)
Average members rating : 6.00

Need for Speed Underground 2: Toen ik hoorde dat versie 2 uit kwam dacht ik dat spel ga ik opeisen bij de eerstvolgende redactie-vergadering, en dat heb ik gedaan. Zelf dacht ik dat het niet veel anders was dan de vorige versie daar had ik gelijk want het werd ook niet veel anders. Nu ik ben begonnen het spel te spelen wil ik niets anders meer. Het spel is best verslavend want je wilt betere dingen voor en in je auto en je wil steeds verder en verder…

In het begin start je als een onbekende straatracer met een aardige auto. Van Rachel die word gespeeld door Brooke Burke geeft je in het begin bijna alle info die je moet weten. Je moet eerst een race doen als je die wint moet je zelf een auto kopen een beginners auto. Door steeds meer races te winnen krijg je ook meer geld om bijvoorbeeld je auto te tunen. Het is belangrijk in het begin niks te doen aan je uiterlijk van je auto want anders heb je geen geld meer om te tunen en kan je moeilijk races winnen. In het begin is het nog makkelijk races te winnen maar later in het spel niet meer. Je hebt één stad waar je in kan rijden dat heet Bayview en die stad word steeds groter al je verder in het spel bent. De besturing van het spel is simpel gewoon met de pijltjes je kan als je een stuur is het spel nog leuker gewoon. Het lijkt dan net alsof je echt in de auto zit. Als de besturing niet makkelijk was, dan was het niks aan maar het valt allemaal wel mee. Het spel is aardig groot dat is wel leuk. Gameplay is wel goed gekeurd dus.

Graphics
De graphics zijn ook weer goed het ziet er perfect uit. Het beeld blijft soms haperen maar dat komt niet al te vaak voor. Verder is het in orde. Als je in de stad rijd lijkt het ook echt zo, net zoals in het vorige deel trouwens. De stad waarin je zal rijden is heel groot en zit vol met mooi uitgewerkte details. Het is allemaal perfect gemaakt zo is het gevoel ook weer terug. Volgens mij hebben ze dit zelf nog beter gemaakt want het team van The Fast and the Furious heeft in dit spel een handje geholpen. Wanneer je (zeer) hoge snelheden haalt zal het beeld vertragen en krijg je strepen op je scherm van de lichten. Ook zijn er in dit vervolg weersveranderingen. Zo zal het je terwijl je een race aan het rijden bent af en toe regen. Wanneer het regent zal je de druppels op je scherm te zien krijgen. Echt veel veranderingen zal je echter niet ondervinden wanneer het regent of dondert. Als het regent, regent het alleen bij jou op de auto dat is jammer maar verder is het beeld grote klasse. Het beeld is wel verbeterd als bij versie 1.

Geluid
Het geluid is ook weer helemaal top. Het lijkt of je zelf in een auto zit te rijden zo lijkt het temminste maar waardoor komt dat? Door het geluid. Elke auto heeft zijn eigen geluid dat merk je ook als je een andere auto koopt het verschil zit er in. Er zitten ook weer leuke liedjes bij en dat maakt het ook wel vrolijker. Als het geluid er niet was, was bijna geen één spel meer leuk.

Gameplay: 8.5
Graphics: 8
Geluid: 9
Nu online : 0 Members(s), 29 gast(en) :

Stealth rapport van Game