Reviews > NHL 2005 [PS2, NGC, XBX, PC]
NHL 2005 review
Auteur : Kevin Topelen / Date : 06-05-2005 10:30
Bekijk / geef commentaar : (0)
Average members rating : 0
Ik was op de hoogte dat NHL 2005 uitkwam, daarom dan ook dat ik het spel wou reviewen. En plof, daar lag het op de deurmatÖ

De speelbaarheid is eigenlijk weer hetzelfde als de andere van NHL. Je kan natuurlijk weer kiezen uit direct spelen, speltypes, wereldbeker Hocky en een eigen team creŽren. Je kan ook weer de regels en opties aanpassen hoe jij het wilt hebben en wat jij natuurlijk ook makkelijk vind. Je hebt ook EA Sports extra's daarin kan je zien bijvoorbeeld wat nieuw is in NHL 2005 en je ziet nog allemaal beeldmateriaal en interviews. Direct spelen weet iedereen natuurlijk wel, een team kiezen en spelen. Speltypes houd in dat je online kan spelen, een Dynasty mode beginnen, een exhibition doen, en uiteraard een seizoen beginnen en een wereldbeker hocky beginnen. Ook is er de EA sports free 4 all en Elite leagues. Bij een seizoen kies je eerst je statistieken hoe je seizoen heet en hoe moeilijk je het wilt hebben, hoelang het seizoen doet en nog veel meer. Daarna ga je competitie wedstrijden winnen en zorgen dat je kampioen word. Bij Dynasty mode moet je ook eerst je statistieken instellen en dan een team selecteren en dan ook wedstrijden spelen. Exhibition is bijna hetzelfde als direct spelen dus. Je hebt ook nog wereldbeker hocky daar moet je de beker van hocky winnen, een team kiezen, en proberen alle wedstrijden te winnen.

Besturing
De besturing is in het begin best wel ingewikkeld maar daar kom je van zelf achter, maar als je het spel veel speelt heb je het zo onder de knie. Nog wat info over de besturing: schakel naadloos tussen spelers met of zonder de puck. Vraag om passes of shots, double-team een tegenstrander of zet een pick. Je kan ook een eigen team creŽren je moet dan eerst een stad kiezen waar je vandaan komt of wil komen, dan uiteraard je teamnaam bedenken en je stadion naam enzovoort. Daarna moet je een logo van je team bedenken en een uit en thuis shirt bedenken. Als je dat allemaal hebt gedaan moet je nog natuurlijk spelers kiezen. Dan ben je klaar en kan je, je eigen team gebruiken met Dynasty mode en Exhibition.

Graphics
Het beeld ziet er super uit, weer net echt, niks mis mee! Het beeld is veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, stukken beter gewoon, niks negatievs over te vertellen. Als je het spel opstart krijg je een introfilmpje te zien daar alleen al aan te zien is het spel mooi.
Als ik eerlijk ben is het beeld gewoon prachtig! Niks mis mee.

Sounds
Er zit een gezellig sfeertje aan het geluid/muziek. Je kan ook je eigen muziek kiezen uit een aantal liedjes, geen bekende maar wel leuke. Als je een wedstrijd speelt is er ook een commentator bij, praat engels maar maakt niks uit ook al kan je geen engels. Het geluid is als laatste ook goed gekeurd.

Gameplay: 9.0
Graphics: 9.5
Sounds: 9.0
Nu online : 0 Members(s), 32 gast(en) :

Stealth rapport van Game