Reviews > Battlefield 2: Armored Fury Booster Pack
BF2: Armored Fury
Auteur : Nick Naethuijs / Date : 10-06-2006 20:41
Bekijk / geef commentaar : (0)
Average members rating : 8.00
Battlefield 2, een game die we niet snel meer zullen vergeten. De intense actie, de lekkere sfeer, de teamwork, de voertuigen, het is allemaal te mooi voor woorden. En EA games zorgt er dan ook voor dat niemand deze game ooit zal vergeten! Zo heeft EA games al een uitbreiding klaargestoomd met de naam Battlefield 2 Special Forces en twee Booster Packs Genaamd Euro Force en Armored Fury. En Armored Fury is dan ook waar deze review dan ook over gaat. Lees snel verder!

Beetje weinig
In het eerste Booster Pack vond je 2 nieuwe tanks, een nieuwe helikopter, een straaljager, nieuwe wapens en een geheel nieuwe leger en drie gloednieuwe mappen!. En dat voor maar 10 euro, daar is niets van te zeggen vind je wel? Maar met Armored Fury ligt het anders. Hier krijg je maar 3 nieuwe helikopters, 3 nieuwe mappen en 3 nieuwe straaljagers en nog twee civiele voertuigen die alleen goed zijn om in te rijden, en je moet nog steeds hetzelfde betalen! Beetje jammer, maar ja, je kunt niet alles hebben.

Ook gaat het bestellen een beetje lastig en is het makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste, als je geen creditcard hebt dan kun je het spel wel aanschaffen, maar dan moet je jezelf weer registreren de hele ratteplan invullen en dan kun je de game pas aanschaffen. Ook moet je eerst een programmaatje downloaden genaamd EA downloaden. Ook hier moet je van alles invullen eer je de game kunt downloaden.
Is het allemaal gelukt dan moet je niet meer zo veel problemen tegenkomen. Wel viel het me op dat je gen extra icoontje erbij krijgt maar de maps gewoon tussen de originele Battlefield 2 mappen staan. Dus niet schrikken als je denkt waar is de game nu gebleven, gewoon tussen Battlefield 2.

Weer hetzelfde maar oh zo leuk
Omdat dit een Booster Pack is kun je geen nieuwere en mooiere graphics verwachten. Alles is nog steeds hetzelfde gebleven zonder enige veranderen of updates voor een soepelere gameplay.
En natuurlijk zijn de graphics niet slecht omdat het Battlefield 2 kwaliteit is, en die is goed, geloof me maar. Met de immens grote mappen, de gestoorde hoeveelheid voertuigen en spelers in een server, het is wat maar weinig games kunnen bieden. De textures zijn erg scherp, de belichtingseffecten van de hoogste kwaliteit en de dynamische schaduwen zijn de mooiste die ik ooit heb gezien. Je zult nu misschien denken waarom zal ik deze Booster Pack dan aanschaffen als er maar een aantal nieuwe dingen aan zijn toegevoegd? Nou, omdat de dingen die er juist aan zijn toegevoegd gewoon ontzettend leuk zijn.

Zo heb je nu drie nieuwe mappen erbij die zich voor het eerst in Battlefield 2 geschiedenis in Amerika afspelen. Zo heb je Operation Road Rage. Hierbij vecht je tegen de oprukkende MOC naast een enorme snelweg. Je ziet hier en daar wat trucker restaurants staan met vrachtwagens (sommige ervan kun je ook werkelijk in rijden!) en er zijn ook twee vliegvelden. En hier komt het leukste deel. Op de Amerikaanse luchtbasis staan 2 nieuwe voertuigen. De A-10 Warthog, een Amerikaanse straaljager met twee enorme turbinemotoren met een flink kanon eronder, en de kleine wendbare helikopter de Little Bird. Allebei nieuwe voertuigen die je een gehele nieuwe ervaring geven.
Want je bent natuurlijk gewend als je in een straaljager vliegt dat je ongeveer +-1000 kilometer per uur gaat, maar de A-10 Warthog kan gewoon rustig +-400 kilometer per uur vliegen. Resulterende dat je beter kan mikken en voor de wat minder ervaren vliegers nu ook de kans krijgen om wat kills te kunnen maken. Dit is natuurlijk een flink pluspunt die vele gamers zullen waarderen. Vooral ik, omdat ik niet zon goede vliegenier ben.

Ook heb je nu Operation Harvest. In Operation Harvest speel je volgens mij ook in Amerika alleen dan op het platte land! Je hebt enorme weide waarin tanks, jeeps en andere voertuigen in rondrijden en elkaar liggen te bestoken met kogels en granaten. Het is een enorm grote map zonder al te veel bescherming of beschutting maar echt mega leuk. Alleen zit er een minpuntje aan deze map, de helikopters hebben macht, veel te veel macht! Omdat er niet veel beschutting is kunnen de helikopters je maar al te vaak een kogel door de kop jagen, en dat werkt op je zenuwen, geloof me maar!
Jammer, maar wel handig als je goed kunt vliegen dan kun je erg veel punten halen.

En dan heb je nog de map Midnight Sun. Een exotische naam voor een niet zon exotische map. Deze map speelt zich af in de nacht naast een pijpleiding. Beetje standaard met een olie productie fabriek en een meertje, twee vliegvelden en wat begroeide delen, maar niet veel speciaals. Maar wel erg leuk! Zo kun je nu wel een beetje sneaky spelen zonder meteen te worden opgemerkt. Je kunt nu bijvoorbeeld makkelijker snipen omdat je niet zo snel wordt gezien. En ook weer voor dit, voor sommige een pluspunt, voor andere een minpunt, omdat niet iedereen van donkere mappen houd. Maar ja, zoals ik altijd zeg, je kunt niet alles hebben.

Conclusie

Battlefield 2 Armored Fury Booster Pack is zeker een aanwinst voor elke Battlefield 2 bezitter. De nieuwe mappen en voertuigen zijn zeker de moeite waard en zullen voor veel game plezier zorgen. Alleen jammer dat er geen landvoertuiegn bijzitten behalve die twee civiele voertuigen dan. Maar voor de rest, en aanrader (met een iets te duur prijsje).

Graphics: 79%
Geluid: 82
Gameplay: 92%
Speelduur: 100%
Replay: 100%
Nu online : 0 Members(s), 20 gast(en) :

Stealth rapport van Game