Mini reviews > Rome Total War: Alexander Expension Pack
Rome Total War uitbreidings pakket
Auteur : Patrick Loosman / Date : 13-06-2006 17:17
Bekijk / geef commentaar : (7)
Average members rating : 7.50
Rome: Total War. Alexander (expansion pack)
Ik dacht eerlijk gezegd dat Rome: Total war na The Barbarian Invasion tot zijn einde zou komenÖ Niet dus! Sega wil nog even een klein stukje aan Rome: Total War plakken. Dit keer gaat het over Alexander. Alexander is niet in de winkel te koop maar kan je 19 juni downloaden op de site van Totalwar.


Wat is er nieuw?

Er is een geheel nieuwe Campaign, dat dit keer over MacadoniŽ, Griekenland en de nieuwe wereld van de Persische koninkrijk gaat. Het heeft ook nog 6 nieuwe Historical Battles, en deze kan je overigens ook online spelen, op verschillende setupís zoals 1vs1 2vs2 en 3vs1.
Er zijn ook 4 nieuwe Factions: Alexandersí Macedonische leger, The persen, The indianen en natuurlijk die vieze, lelijke Barbaren.
Deze nieuwe Factions bevatten ongeveer 60 nieuwe units waaronder: Indian War elephants, en Naked female archers. (en nee niet helemaal naakt)
Alexander komt met beroemde units, zoals Hypaspisten, Phalangisten (van die lange speren) en Company Cavalerie.

Waarom?
Waarom ze dit nou weer erbij moesten doen weet ik ook niet. Na de Barbarian Invasion vond ik het eigenlijk wel genoeg geweest. De barbaren verplette Rome en het was uit met Rome: Total war. Maar vergeet dus niet dat na die tijd Alexander nog kwam. Dus dat word nog aan het rijtje van Rome: Total War gevoegd.

Binnenkort komt ook nog een 2de deel van Medieval: Total War uit. Daar zal ik jullie ook nog over inlichten.
Nu online : 0 Members(s), 20 gast(en) :

Stealth rapport van Game