Mini reviews > Colin McRae Rally 2004
Colin McRae rally 04
Auteur : Nick Naethuijs / Date : 13-06-2006 18:28
Bekijk / geef commentaar : (2)
Average members rating : 8.00
Colin McRae rally, tegenwoordig een god als het aankomt op rally games. Codemasters zorgt er keer voor keer weer voor dat deze game een absolute topper wordt! Het realisme, de graphics, alles is er eigenlijk wel tof aan deze game!

Whoa!
Colin McRae Rally 2004 is in bijna alle opzichten verbeterd dan zijn voorganger. Je hebt nu meer wagens, meer banen en meer opties tot je beschikking. Van de uiterst zenuwslopende berg paadjes waar je op moet racen tot en met de asfalt belegde wegen in Spanje, het geeft een echte kick! Alleen kan het af en toe saai zijn omdat ze er geen meer player modus in hebben zitten waardoor je alleen maar tegen de klok kunt racen die is neergezet door een virtuele rally coureur.

Realistisch

Het weggedrag van de wagens is uiterst realistisch alleen kan soms nogal arcade aan voelen. Rem je te laat, dan lig je in de berm. Rem je te vroeg, en je tijd kan meteen dramatisch slechter worden. uiterste concentratie is vereist en een stabiele hand is wel nodig. Ook als je ergens tegenaan knalt krijg je flink wat schade omdat dit erg realistisch is nagebootst. Knal je met de linkerkant van je wagen tegen een boom, dan kan het zijn datje niet recht meer kan rijden. Knal je met de bumper ergens tegenaan, dan ligt ie er meteen af. Erg realistisch dus…

Mooi!
Een grote verandering aan deze nieuwe rally game zijn de graphics. Deze zijn nu een stuk mooier en alles ziet er strak uit. De reflecties, de natuur, de weerseffecten, gewoon mega! Codemasters heeft dus weer goed hun best gedaan! Bravo jongens, bravo!

Conclusie
Colin McRae 2004 is gewoon de beste rally game die er is (tot nu toe dan). Het realisme, de graphics, de nieuwe toevoegingen, alles is gewoon bijna perfect! Dus, wil je een goede, mooie en vooral realistische rally game hebben koop dan deze game!
Nu online : 0 Members(s), 21 gast(en) :

Stealth rapport van Game