Mini reviews > Panzers Phase One [PC]
Panzers Phase One
Auteur : Nick Naethuijs / Date : 03-07-2006 18:57
Bekijk / geef commentaar : (0)
Average members rating : 9.00
2e wereld oorlog shooters die kennen we onderhand wel, maar een 2e wereld oorlog RTS is bijna altijd wel leuk, en vooral dit pareltje van Stormregion en CDV! Lees snel verder!

Authentiek
Panzers Phase One is een echte authentieke 2e wereld oorlog RTS. Alle eenheden hebben echt bestaan en de tanks en voertuigen zijn tot in het kleinste detail nagemaakt. Ook de namen van de eenheden zijn echt. En het beste nog wel is dat als je bijvoorbeeld met een van de drie ehm, landen speelt (Rusland, Duitsland en de Engelsen) spreken ze ook nog eens hun eigen taal!

Gameplay
In Panzers Phase One kun je geen basis bouwen zoals in vele RTS games wel het geval is. Voor elke missie begint moet je de ‘’prestige’’ die je hebt gewonnen in je vorige missie besteden om eenheden te kopen. Je kunt raket werpers kopen, tanks, auto’s en zelfs kanonnen. Voor de rest krijg je gewoon missies die je moet volbrengen met het aantal eenheden die je hebt. Zijn al je eenheden uitgemoord, dan heb je verloren. Simpel, maar doeltreffend.

Graphics

Qua graphics is Panzers Phase One echt een pareltje. Je kunt het met een gerust hart de mooiste 2e wereld oorlog RTS game ooit noemen! Het verschrikkelijke hoge detail en de super mooie ontploffingen maken deze ook nog eens erg intens. Ook ziet de game er erg fleurig uit.

Conclusie
Panzers Phase One is een echte goeie RTS game die je in het hart van de oorlog zuigt. De mooie plaatjes en simpele, maar doeltreffende gameplay zorgen ervoor dat je veel uur plezier zult beleven aan deze game!

Graphics: 93%
Gameplay: 88%
Geluid: 89%
Nu online : 0 Members(s), 13 gast(en) :

Stealth rapport van Game