Reviews > FIFA 2005 [PS2, XBX, NGC, PC, GBA, PSone]
FIFA Football 2005 review
Auteur : Kevin Topelen / Date : 06-05-2005 12:33
Bekijk / geef commentaar : (0)
Average members rating : 0
FIFA football 2005 is een pracht van een spel toen ik hem voor het eerst had, ik wou hem gewoon elke dag spelen, en ik speel hem nu nog bijna elke dag. Toen ik de cd van FIFA in de playstation 2 deed was ik vet nieuwsgierig. Ik heb bijna alle fifa's thuis en de laatste van FIFA 2004 was ook heel vet dus ik dacht ik koop 2005 ook. Ik zag het hoesje en dacht dit word een wereldspel.

Sounds
Het geluid van het spel is heel mooi je kunt de taal kiezen die je wil ook Nederlands. Je hebt ook commentaar tijdens een wedstrijd en de commentatoren zijn echt Youri Mulder en Evert ten Apel. Ze praten precies zo als in het echt. Ze praten ook echt als commentators maar als je een wedstrijd begint en je wilt de opstellingen enzovoort niet weten als je dan op x voor de playstation 2 en escape voor de computer drukt dan gaan de commentators gewoon door met praten over de opstellingen enzovoort. Je hebt niet alleen commentators maar ook echte nummers in een jukebox. De nummers zijn in verschillende talen maar ook zijn het allemaal andere liedjes. De nummers zijn niet bekend maar ik vind de liedjes zelf best wel mooi en u vast en zeker ook. Als je bepaalde nummers niet mooi of leuk vind kan je ze bij de jukebox uit of aan zetten. Het geluid van het spel is dus wel redelijk.

Wat kan je allemaal?
Ja wat kan je allemaal je kan eigenlijk van alles. Je kan vriendschappelijk spelen dan kies je een team en een andere team en je speelt voor de lol. Daarnaast kan je ook een carričre beginnen hoe dat in z'n werk gaat vertel ik je nu. Je klikt carričre aan dan moet je eerst een save game maken opslaan ruimte maken met je eigen naam die je mag bedenken je moet als je dat hebt gedaan een trainer maken en een naam geven je krijgt dan ook prestatie punten om het bestuur beter te maken, daarna kan je een team kiezen want daar gaat het natuurlijk om. Je kan natuurlijk niet met de beste team beginnen want dat hebben ze afgeschaft en dat was ook niet leuk maar nu begin je met een mindere team. Je begint dan een seizoen tijdens dat seizoen kan je ook spelers kopen en verkopen maar alleen in een bepaalde periode en na elk seizoen kan je een andere en betere team kiezen maar dat ligt alleen aan je prestaties als je haalt wat het bestuur je vraagt dan willen steeds betere teams jou als trainer je begint als trainer met nul sterren en misschien eindig je wel met vijf sterren. Je kan in totaal maar 15 jaar trainer zijn en dan stop je ermee. Dat was snel samengevat als je een carričre wil beginnen. Je kan trouwens ook online spelen dat is pas gaaf dan ga je tegen andere mensen voetballen met jou team die jij hebt gekozen. Je hebt onder andere ook nog Mijn FIFA 2005 en EA sports extras bij mijn fifa 2005 kan je, je eigen gemaakte spelers zien en instellingen veranderen opstellingen veranderen en opgeslagen games verwijderen en je kan ook nog je bekers zien die je hebt gehaald en ook nog als laatste daar heb ik al over verteld die jukebox.

Er is ook nog een winkel maar wat dat inhoud vertel ik bij Wat is er nieuw?

Wat is er nieuw?
Balaanname: Breng de bal direct onder controle en tik hem door of trap hem de ruimte in met de rechter analoge joystick.

Carričre: Het speltype Carričre is nu nog uitgebreider. Werk seizoenen lang aan een succesvolle loopbaan en overwin allerlei uitdagingen om vijf-sterrencoach te worden.

Nieuwe spelers: Ontwerp de ideale speler en bepaal zelf zijn uiterlijk, vaardigheden en statistieken.

Mijn FIFA 2005-winkel: Voor elke prestatie, van het winnen van een beker tot het maken van een speler, krijg je punten. Gebruik ze om extra tenues, hits voor de jukebox en nog veel meer te kopen.

Gameplay
Het spel zelf spelen is makkelijk de besturing is makkelijk te onthouden en het is makkelijk te begrijpen. De scheidsrechter zie je niet in het spel zelf maar als er een overtreding word gemaakt dan zie je de scheids wel. Het is best moeilijk om te scoren want je moet precies richten richting het doel anders scoor je niet. Je kan het met z'n tweeën spelen tegen elkaar dat is nog mooier dan kan je zien wie er beter is. Maar je kan natuurlijk ook met z'n tweeën spelen zij aan zij.

Graphics
De graphics is bij FIFA 2005 nog beter en mooier dan bij FIFA 2004 neem Zinedine Zidane als je hem ziet op televisie en dan vergelijkt met de computer of playstation 2 als je FIFA speelt dan zie je bijna geen verschil. De voetbalvelden zijn ook aanzienlijk verbeterd het lijkt precies zo als op de televisie de graphics zijn gewoon prachtig in dit mooie spel.

Replay: 8
Gameplay: 8
Graphics: 9
Nu online : 0 Members(s), 32 gast(en) :

Stealth rapport van Game